Gangkast met foto’s

gepersonaliseerde-kast-met-foto-1024x768

Een milieubewust stel kwam bij mij met de vraag of ik een oplossing kon bedenken waarmee zij opbergruimte in hun gang konden realiseren. Samen met hen heb ik deze kast op maat ontworpen. De wanden van de kast zijn gemaakt van FSC multiplexplaat. Dit is geperst restmateriaal van de houtfabriek, dus erg milieuvriendelijk. De deuren van de kasten zijn beplakt van foto’s die de opdrachtgevers zelf hebben aangeleverd. Persoonlijker kan niet!

Wil jij ook zo’n persoonlijke en unieke kast? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. Want het gaat niet alleen om de buitenkant. De hoogte van iedere plank hangt af van wat er op komt. Schoenen of grote mappen; het maakt een groot verschil. Wil je ergens lades hebben? En welke houtsoort wil je of misschien heb je nog wel een oude kast die je erin verwerkt wil hebben?

De opties zijn eindeloos en worden eigenlijk alleen beperkt door onze fantasie.

Omdat deze kast altijd maatwerk is hangt de prijs van verschillende factoren af, zoals materiaalkeuze, grootte, ingewikkeldheid, etc. Naar aanleiding van ons gesprek ontvang je van mij een offerte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *